הרשמה - סדנת שף "חלבוני העתיד" עם עומר טל
Sun, Mar 02
|Tel Aviv-Yafo
.ברכות! התקבלתם לסדנת השף הקרובה על מנת לשריין את מקומכם יש לבצע תשלום סמלי בסך 30 שקלים מיקום: הסטודיו לבישול, ת"א – המרחב המאובזר והמתקדם לסדנאות בישול. 13:3-17.30 תאריך: יום ראשון, 2 במרץ 2025, בשעות עלות: דמי השתתפות סמליים – 30 ש"ח בלבד (במקום 600 ש"ח)


Time & Location
Mar 02, 2025, 1:30 PM – 5:30 PM
Tel Aviv-Yafo, Ben Avigdor St 19, Tel Aviv-Yafo, Israel
About the event
סדנת שף ייחודית עם השף עומר טל והשפית יוספה בן כהן!
העולם הקולינרי עובר מהפכה עם שילוב חומרי גלם חדשניים המבוססים על טכנולוגיות מתקדמות. ישראל מובילה בתחום, אך מסעדות וחברות קייטרינג רבות עדיין לא אימצו חלבונים אלטרנטיביים באופן נרחב.
העמותה לחקלאות מודרנית גאה להשיק לראשונה בישראל סדנת שף ייחודית שתעניק כלים לשילוב חומרי גלם פורצי דרך בתפריטים, התנסות בבישול וטעמי פרימיום, וצילום מקצועי של המנות לשיתוף ברשתות החברתיות. המיזם הינו יוזמה פורצת דרך של העמותה לחקלאות מודרנית, המובילה את האצת עולם הפודטק בישראל.
השתתפות בסדנה כרוכה בעלות סמלית בסך 30 ש"ח.